Kontakt

Om du söker kontakt och har frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss!.

 

Kontakta vår support per telefon eller e-post.


Telefon: 0498-41 09 95
E-post: support@comai.se

För övriga ärenden, skriv till oss på info@comai.se.

 

Besöks – och postadress

Donners plats 1
621 57 Visby


Samarbetspartners

Vi är mycket glada över samarbetet med Funktionsverket och ICAP. Funktionsverket erbjuder sina tjänster till kommuner och landsting. ICAP arbetar i huvudsak mot Arbetsförmedlingen och erbjuder tjänster för personer som behöver arbetshjälpmedel för att klara sitt arbete.Tveka inte att ta kontakt med ICAP eller Funktionsverket om du vill ha visning av appen HållKoll eller andra produkter som Comai AB utvecklar. Läs om er om Comai AB här

 

Funktionsverket

Funktionsverket är ledande leverantör när det gäller programvaror för kommunikations- och kognitionshjälpmedel. Funktionsverket kunder är främst landsting, kommuner och skolor. Deras målsättning är att med förbättrad användbarhet i ny teknik skifta fokus från individuella funktionsnedsättningar till potentiella funktionshöjningar.

 

ICAP

ICAP hjälper personer med funktionsvariation till ett fungerande arbetslivet. De tar bort hindren och tar fram lösningar för dig med funktionsvariation på arbetet, hemma och i skolan. De hjälper arbetsgivare att hitta rätt hjälpmedel som ger anställda bättre möjlighet och ork att utföra sitt jobb och ger arbetsgivare ökad trygghet.
Läs mer på www.icap.nu