Om Comai

Jag är stolt grundare av företaget Comai AB. Comai utvecklar och erbjuder hjälpmedel för människor med kommunikativa- och kognitiva funktionsnedsättning. Under åren så har vi utvecklat flera appar och en av dem är appen HållKoll.

HållKoll är utvecklad i samarbete med Attention och Post- och Telestyrelsen.

Företaget grundades 2005 av mig och jag är  leg. Arbetsterapeut.

Namnet Comai kommer från COMmunication And Interaction och vi har vårt huvudkontor i Visby. Vi utvecklar och säljer produkter utifrån kundernas behov och har ett humanistiskt synsätt, vi sätter individens behov i centrum när det gäller att utveckla användarvärdiga produkter och tjänster. Hjälpmedel tas fram tillsammans med individen och anhöriga, anpassade efter användares individuella behov. Det är nämligen från användaren, som är den främsta experten, som vi hittar framtidens lösningar.  Vårt motto är att teknik måste vara användarvänlig och leda till oberoende, trygghet och självständighet. Hjälpmedlet måste göra en skillnad och vara ett stöd i det dagliga livet eller vid situationer där man behöver extra stöd.

Titta på Filmen varför Jag startade Comai AB (klicka på bilden).

 Anna-Karin Bergius Film

Läs mer om Comai AB ytterligare produkter  här

Anna-Karin Bergius

VD Comai AB


Utmärkelser

Comai har fått innovationsutmärkelser vid ett flertal tillfällen.

 

Post- och telestyrelsens tävling ”Innovation för alla”,

SKAPA .

Utvecklingen av HållKoll har skett i med representanter med Attention Riks

Logga_innovationsstod  attention

 

 

 


 

HållKoll sekretesspolicy

Publicerat den 5 mars. 2017.

Denna sekretesspolicy ger dig information om hur vi samlar in, lagrar och bearbeta data. Vi skiljer mellan personlig och icke-personlig information. Vi säljer inte dina uppgifter eller låter tredje part använda dina uppgifter.

 

Användningen av personuppgifter

När du startar HållKoll kalender samt skickar ett e-postmeddelande till Comai AB Support så lagras e-post och konversationshistorik. Detta är den enda personuppgifter som vi samlar in, och det hjälper oss att utveckla, leverera, skydda och förbättra våra produkter, tjänster, innehåll och kundkommunikation.

 

Användningen av icke-personuppgifter

Icke-personlig information är anonyma data som inte kan identifiera en specifik individ. Detta inkluderar följande information:

  • enhetsinformation
  • android version
  • information om programkrascher

Vi kan samla in, lagra och använda icke-personlig information. Vi kan också kombinera personlig och icke-personlig information för att skicka återkoppling. Insamlingen av icke-personuppgifter tjänar till att kontinuerlig förbättring av programmet så som förbättrade prestandan och utveckling av nya funktioner.

 

Användning av andra tjänster

HållKoll Kalender använder API Google Kalender API och Google Tasks att synkronisera med Google Kalender. Du kan hitta deras sekretesspolicy här: http://www.google.com/policies/privacy.

HållKoll kalender använder Google Analytics för att samla in anonyma användardata för att förbättra programmet och att förstå hur den används. Den används i enlighet med sin sekretesspolicy (http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

 

Reklam

Vi har inte reklam i våra applikationer då vi upplever det som störande för användaren av våra applikationer.

 

Övrigt

Du hittar mer information om HållKoll kalender under denna länk: http://hållkollkalender.se/

Vår sekretesspolicy kan ändras med tiden. Om det sker förändring, kommer vi att publicera informationen på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta support@comai.se