Sekretess

Denna sekretesspolicy ger dig information om hur vi samlar in, lagrar och bearbetar data. Vi skiljer mellan personlig och icke-personlig information. Vi säljer inte dina uppgifter eller låter tredje part använda dina uppgifter.

 

Användningen av personuppgifter

När du startar HållKoll kalender eller skickar ett e-postmeddelande till vår support lagras e-postadress och konversationshistorik. Detta är den enda personuppgifter som vi samlar in, och det hjälper oss att förbättra våra produkter, tjänster, innehåll och kundkommunikation.

 

Användningen av icke-personuppgifter

Icke-personlig information är anonyma data som inte kan identifiera en specifik individ. Detta är teknisk information såsom enhetsinformation, programversion osv.

Vi kan samla in, lagra och använda icke-personlig information. Vi kan också kombinera personlig och icke-personlig information för att skicka återkoppling. Insamlingen av icke-personuppgifter tjänar till att kontinuerlig förbättring av programmet så som förbättrade prestandan och utveckling av nya funktioner.

HållKoll Kalender använder API Google Kalender API och Google Tasks att synkronisera med Google Kalender. Du kan hitta deras sekretesspolicy här: http://www.google.com/policies/privacy.

 

Övrigt

Vår sekretesspolicy kan ändras med tiden. Om det sker förändring, kommer vi att publicera informationen på denna sida.